Szukaj

Caviaroli - oliwa o konsystencji kawioru

Oliwa z oliwek o konsystencji kawioru


To pierwszy produkt z oferty CAVIAROLI. 
Obecnie produkowany jest z dwóch odmian oliwy z oliwek: Arbequina i Picual.

Odmiana Picual ma intensywny smak z wyczuwalnym lekkim gorzkim smakiem, co jest cechą tego oleju. Zapach jest świeży i intensywny z nutami świeżo skoszonej trawy.

Arbequina jest w smaku znacznie delikatniejszą oliwą niż Picual, jej aromat jest lekko owocowy.


Oliwa z oliwek, z dodatkiem chilli o konsystencji kawioru


CAVIAROLI z chili jest wykonane z oliwy z pierwszego tłoczenia z dodatkiem chilli, wynikiem tego są piękne perełki oliwy o odcieniu czerwieni. Charakteryzuje się lekkim pikantnym aromatem i intensywnym smakiem, który zachwyci najbardziej wymagających.

Oliwa bazyliowa o konsystencji kawioru


CAVIAROLI  z bazylią jest wykonane z oliwy z dodatkiem świeżej bazylii, Produkt ma silny aromat i smak bazylii. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do dań kuchni włoskiej. 

Oliwa z białą truflą o konsystencji kawioru


Niezwykle aromatyczny produkt; oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia z dodatkiem najwyższej jakości białej trufli. Zniewala smakiem i aromatem.

Oliwa orzechowa o konsystencji kawioru


CAVIAROLI wykonane z tłoczonego na zimno oleju z orzechów laskowych, przez co ma niesamowity orzechowy aromat.. Ten CAVIAROLI ma jasnożółty kolor, idealne pasuje do deserów oraz dań wytrawnych.

Oliwa z oliwek rozmarynowa o konsystencji kawioru


CAVIAROLI oliwy z oliwek i rozmarynem są wykonane z tłoczonej oliwy z oliwek z rozmarynem. W rezultacie otrzymujemy aromat przypominający wiosnę. Idealny jako dodatek do mięs.

Oliwa sezamowa z chilli o konsystencji kawioru


CAVIAROLI wykonane z oleju z czarnego sezamu, który nadaje mu bardzo wyraźnego i intensywnego ciemnego koloru. Aromatem przypomina smak prażonego sezamu.

Oliwa z dodatkiem wasabi o konsystencji kawioru


Oliwa z oliwek aromatyzowana wasabi. Niesamowity aromat i ostry, wyrazisty smak. 

Ocet balsamiczny o konsystencji kawioru


Caviaroli z octu balsamicznego doskonale komponuje się z deserami oraz daniami wytrawnymi. Oferujemy caviaroli produkowane z dwóch gatunków octu balsamicznego: Modena oraz Pedro Ximenez