Szukaj

Octy winne

Ocet winny Oporto


Inspirowany winami portowymi, jest charakterystyczny owocowy, ma niższy poziom kwasowości niż inne octy. Produkowany w Hiszpanii. Dojrzewa 12 miesięcy w dębowych beczkach.

Inspired by port wines, this is a distinctive fruity condiment which has a lower acidity level than vinegar, produced in Spain exclusively for us.  Made from wine vinegar, sweetened with grape must (the grape juice used to make wine) and ages for 12 months in oak barrels.

Sherry Vinegar 20 letni


20 letni ocet o charakterystycznym mahoniowym kolorze. Pochodzi z południowej części Hiszpanii. Produkowany z winogron Palomino, typowych dla tego regionu; według tradycyjnej metody "Solera". Leżakuje w dębowych beczkach. 

This elegant, mahogany-coloured, aged sherry vinegar comes from Jerez in southern Spain, the home of sherry.  It is made from the Palomino grape, typical of the region, using the traditional ‘solera’ method, by which sherry is made, ageing the vinegar for years in American oak barrels.  Use it for dressings, sauces and in meat and fish dishes.

Ocet winny Chardonnay


Niefiltrowany hiszpański  ocet produkowany w Katalonii z win gronowych. Leżakuje we francuskich, dębowych beczkach. 

An unfiltered Spanish single varietal wine vinegar, made in Catalonia from locally produced Chardonnay grape wines. It is carefully aged in French oak casks. Use it in vinaigrettes and to enhance fish and seafood dishes.

Ocet winny Cabernet Sauvignon


Niefiltrowany, hiszpański ocet produkowany w Katalonii z win gronowych. Ocet dojrzewa w beczkach z francuskiego dębu metodą Solera tradycyjną metodą wykorzystywaną również przy produkcji sherry. 

An unfiltered Spanish single varietal wine vinegar, made in Catalonia from locally produced Cabernet Sauvignon grape wines.  The vinegar is carefully aged in French oak, using the solera method, the traditional method used to make sherry.  Use it in salads, sauces and with red meat.

Ocet winny Moscatel


Hiszpański ocet wyprodukowany w Katalonii. Ma charakterystyczny, różowy kolor i kwiatowy zapach, jednocześnie słodki i kwaśny, z nutami miodu i długim finiszem. 

This elegant Spanish single varietal wine vinegar is made in Catalonia from Moscatel grape dessert wines. Rose pink in colour, with a fragrant, floral aroma, the vinegar has a perfumed flavour, at once sweet and sour, with honey notes and a long finish.  It goes well with fish and seafood dishes and also desserts, especially those containing fruit or chocolate.

Ocet winny Merlot


Ocet produkowany w Katalonii w Hiszpanii, z win gronowych, leżakujący w beczkach z francuskiego dębu.

Smak jest skomplikowany, pełny i mocny, z uderzającą kwaśną nutą na finiszu. 

A single varietal wine vinegar, made in Catalonia, Spain, from locally produced Merlot grape wines and aged in French oak barrels.

The flavour is complex, full and powerful, with a striking sour tang at the finish. Use it to enhance meat and poultry dishes, for marinades and in dressings for fruit-based salads.

Ocet winny jabłkowy


Owocowa mieszanka octu jabłkowego i soku, dająca piękny i subtelny smak, bardzo różni się od octu jabłkowego - tak naprawdę smakuje jak jabłka. Ma głęboki złoty kolor, a jego zapach przypomina młody cydr. 

Banyuls Vinegar


Tradycyjny francuski ocet, produkowany w Banyuls-sur-Mer, we Francji.

Ocet jest sezonowany przez cztery lata w dębowych beczkach.

Pozostałe produkty

Kuskus izraelski - kuskus gigant - kuskus perlisty


Kuskus o konsystencji perlistej, wielkość pojedynczych ziaren sięga do 5 mm, nie skleja się  podczas gotowania i zachowuje swoją strukturę po ugotowaniu.

Papryka wędzona: słodka, ostra, słodko-gorzka


Wykonane w regionie La Vera w Hiszpanii, ze starannie wyselekcjonowanych papryk, wędzonych i suszonych na ciepło w tradycyjnym piecu opalanym drewnem dębowym. Produkt posiada certyfikat jakości i nazwy pochodzenia. Drewno dębowe daje niezbędną ilość ciepła i dymu oraz dostarcza smaku wędzonej papryki.

Made in the La Vera region in Extremadura, Spain, from carefully selected pimientos grown to produce hot smoked paprika. The traditional oak wood oven drying process used in La Vera grants this product a quality certification and Denomination of Origin. Oak wood contributes to the necessary amount of heat and smoke to dehydrate and provide the smoked flavor to the peppers.

Cytryny kiszone


Słone i lekko kwaśne, drobne, selekcjonowane cytryny. Zachowują intensywny smak i zapach cytryny, mają soczystą strukturę oraz atrakcyjny żółty kolor. To tradycyjny składnik kuchni afrykańskiej.

Salty and lightly acidic, our small, fine-skinned, preserved lemons retain an intense lemon flavour and fragrance, juicy texture and an appealing yellow colour.

They are a traditional ingredient in North African cuisine, where preserved lemons are a key flavouring, used to add a subtle yet distinctive citrus note to tagines and relishes.

Pasta Rose Harissa


Opracowana w 1995 roku z sekretnej receptury. Głęboki kolor czerwony, jest bardzo aromatyczny. To pasta przyprawowa powstała z mieszanki aromatycznych chilli, czosnku i płatków róży. Smak charakteryzuje się powolnym rozprzestrzenianiem ostrości chili, zrównoważonym słodkim aromatem wędzenia. Daje potrawom niesamowitej głębi.  

One of our signature ingredients, our rose harissa was developed in 1995 from a secret recipe. Deep red in colour, it is an aromatic, complex Middle Eastern spice paste, skilfully blended from flavourings including chilli, garlic and rose petals. Characterised by a slow-burning chilli heat, balanced with sweet smokiness, it adds real depth of flavour.  In North Africa, harissa is traditionally used to add a piquant kick to stews, soups and couscous. It also works well stirred into crème fraiche or used in marinades.

Verbena Harissa


 

Charakterystyczna zielona pasta przyprawowa, pochodząca z Bliskiego Wschodu. Łączy marokańskie smaki: werbeny, kolendry, pietruszki oraz szpinaku,

A distinctive verdant take on a classic Middle Eastern spice paste, this combines Moroccan verbena, coriander, parsley, baby spinach,