Szukaj

Produkty marki ProEco

Posiadamy w ofercie 5 koncentratów – chilli, curry, czosnek, pietruszkę i koperek
oraz 6 dodatków do mięs – żurawinę, chrzan, musztardę piri piri, konfiturę z czerwonej cebuli, ćwikłę z piekła rodem, kawior z bakłażana.
Są one wyprodukowane wyłącznie z naturalnych składników i są wolne od wszelkich sztucznych dodatków, wypełniaczy i ulepszaczy. Dodatkowo wkrótce pojawią się nowe smaki.

 

Koncentrat Chilli

Składniki:
ostre papryczki, sól morska, olej roślinny, cukier, ocet jabłkowy, przecier pomidorowy, czosnek.
Zastosowanie:
marynata do mięs, dodatek do: sosów, sałatek, kanapek, zup

Koncentrat Curry

Składniki:
przecier pomidorowy, kurkuma, chilli, czosnek, imbir, kolendra, kmin rzymski, cynamon, kardamon,
goździk, sól morska, cukier, ocet jabłkowy
Zastosowanie:
marynata do mięs, dodatek do: sosów, sałatek, kanapek, zup

Koncentrat Czosnek

Składniki:
czosnek, imbir, olej roślinny, miód, sól morska, cukier, ocet jabłkowy
Zastosowanie:
marynata do mięs, dodatek do: sosów, sałatek, kanapek, zup

Pulpa z Pietruszki

Składniki:
pietruszka, olej roślinny, ocet jabłkowy, sól morska, czosnek.
Zastosowanie:
marynata do mięs, dodatek do: sosów, sałatek, kanapek, zup.

Pulpa z Kopru

Składniki:
koperek, olej roślinny, ocet jabłkowy, sól morska, czosnek.
Zastosowanie:
marynata do mięs, dodatek do: sosów, sałatek, kanapek, zup, ziemniaków

Musztarda Piri-Piri

Składniki:
gorczyca,ocet jabłkowy,sól, woda,kwasek cytrynowy,papryka piri piri
Zastosowanie:
dodatek do mięs, sosów, sałatek, kanapek, zup

Konfitura z Czerwonej Cebuli

Składniki:
czerwona cebula, ocet balsamiczny, cukier, sól, chilli
Zastosowanie:
dodatek do mięs, sosów, sałatek, kanapek,

Żurawina

Składniki:
żurawina,cukier, pektyna
Zastosowanie:
dodatek do mięs, sosów, sałatek, kanapek,

Chrzan prawdziwy

Składniki:
chrzan tarty, kwasek cytrynowy, ocet, sól
Zastosowanie:
dodatek do mięs, sosów, sałatek, kanapek, zup

Kawior z bakłażana

Składniki:
bakłażan, olej roślinny, ocet jabłkowy, tymianek, rozmaryn, sól morska, czosnek.
Zastosowanie:
dodatek do: sosów, sałatek, kanapek.

Ćwikła z piekła rodem

Składniki:
burak ćwikłowy 60%, korzeń chrzanu 30%, ocet spirytusowy, cukier, sól , chilli.
Zastosowanie:
dodatek do: sosów, sałatek, kanapek.