Szukaj

Ryby i owoce morza

Kozanecki Sea Food dostarcza dla nas najwyższej jakości dzikie ostrygi, szetlandzkie łososie wędzone starymi metodami, pochodzącymi jeszcze z czasów wikingów. W ofercie tej marki znajdziecie również wędzone krewetki, czy oryginalny, wędzony cheddar.

Ostyga dzika


 

Dzika ostryga zbierana na Morzu Północnym. Charakteryzuje się maślanym smakiem i bardzo charakterystyczną kremową konsystencją. W dzikich ostrygach można spotkać perły. 

Łosoś suszony


 

Suszone płaty łososia idealnie nadają się jako przekąska do wina, czy piwa. Mają strukturę chipsa.

Ostryga Kumamoto


 

Łosoś Maldon Cure Lambton&Jackson



Pochodzący z Szetlandów łosoś firmy Lambton & Jackson, wędzony według starej, szkockiej receptury, przekazywanej z pokolenia na pokolenie przez ponad 110 lat. Mieszanka drewna dębowego i bukowego używana do wędzenia, nadaje mu wyjątkowego i delikatnego smaku.

Łosoś Deep Smoke Lambton&Jackson



Łosoś firmy Lambton & Jackson, głęboko wędzony przez minimum 48 godzin. Przesiąknięty uwodzicielskim aromatem drewna dębowego. Rekomendowany przez najlepszych szefów kuchni, wyróżnionych gwiazdkami Michelin. Trudno mu się oprzeć. W tym roku otrzymał tytuł najlepszego wędzonego produktu w Wielkiej Brytanii. 

 

Łosoś Juniper Lambton&Jackson



Głęboko wędzony łosoś firmy Lambton & Jackson, inspirowany starą, skandynawską recepturą, pochodzącą jeszcze z czasów Wikingów. Charakterystyczna dla tego regionu mieszanka drewna łącząca buk, olchę i owoce jałowca nadaje łososiowi cudownego, delikatnie słodkiego smaku.

Wędzona ikra jesiotra


Wędzona ikra pstrąga jest w pełni ekologicznym produktem. Pochodzi z Gospodarstwa Rybackiego Zielenica. Ma bardzo głęboki smak i wygląda genialnie.